wie zijn wij

Yolanda van Dongen
Yolanda van DongenOprichter & Specialist teamTalent ontwikkeling
Doe waar je goed in bent, wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt. Dat is mijn uitgangspunt tijdens alle trajecten die ik begeleid. Ik kijk naar de mogelijkheden en de keuzes die een ieder wil en kan maken en hoe dit bij kan dragen aan de team en organisatiedoelstellingen.

Mijn aanpak kenmerkt zich door betrokkenheid, aandacht en afgestemd zijn op de ander. Ik ben gewend in mijn aanpak snel tot de kern te komen en werk op een sensitieve, intuïtieve en inlevende, maar ook scherpe en resultaatgerichte manier.

“Als Passie en Talent Samenwerken, heb je een Meesterwerk.”

Sylvia Burgers
Sylvia BurgersOprichter & Specialist teamTalent ontwikkeling
Mijn kwaliteiten? Ik ben daadkrachtig en kleurrijk, wars van alleen maar formaliteit. Ik heb verbindingskracht en een praktische inslag. Ik ervaar dat mijn taal aanspreekt, omdat het richting geeft en ontspanning brengt. In mijn beleving wordt in organisaties veel potentieel onderdrukt en zijn mensen geneigd formeel te zijn. Door binnen organisaties en teams werkelijk met elkaar in contact te komen, wordt samenwerken leuker. Mensen en teams doen daardoor meer uit zichzelf en wordt er meer gecreëerd én gepresteerd.

“Een Doel is een Droom met een Deadline.”

 Mirjam Tirion-Ietswaart
Mirjam Tirion-IetswaartPartner & Coach
Ik help mensen om (opnieuw) oog te krijgen voor het beste dat zij zichzelf en de omgeving te bieden hebben en een antwoord te vinden op de gewoonten of gedachten die hen daarvan weerhouden.

In teamcoaching help ik de teamleden om verder te kijken dan ze dagelijks doen. Voorbij de beelden die ze van elkaar en zichzelf hebben. Wanneer mensen elkaar voorbij die vastgezette ideeen werkelijk ontmoeten, groeit het vertrouwen en het respect voor elkaars talenten.

Typerend voor mij zijn mijn scherpe blik, humor en warmte. Ik kijk verder dan gedrag en vaardigheden naar wat vitaal en creatief maakt, wat iemands unieke kwaliteiten zijn en hoe die concreet gestalte kunnen krijgen in het leven van alledag.

“Word jezelf, er zijn al zoveel anderen.”

 Gea Zeilstra
Gea ZeilstraPartner & Programmamanager/coach
Ik heb een grote passie voor talent van mensen en organisaties. Deze passie zet ik graag in bij vraagstukken die gaan over in beweging krijgen, duurzame inzetbaarheid van mensen, zichtbaar maken en mobiliseren van talent, chaos op inhoud en proces. In mijn aanpak benoem ik wat ik zie, zonder oordeel, met humor, soms confronterend, nooit bedreigend. Ik ben goed in zaken overzichtelijk en eenvoudig maken en kom met creatieve oplossingen, concreet en realistisch. Mijn kracht is contact maken, verbinden en in beweging krijgen van mensen en processen.

“Hoe je kijkt, bepaalt wat je ziet.”

 Nynke de Geus
Nynke de GeusPartner & Trainer/coach
Waar ik goed in ben? Het begeleiden van individuen en teams met dat wat ik in huis heb: betrokkenheid, ervaring, pragmatisme en humor! Ik geef handvatten, vragen en inzichten die jou helpen om meer eigen autonomie te krijgen. Autonomie in de zin van bewustzijn en keuzemogelijkheden zodat jij meer gaat doen waar je goed in bent!

“Doen waar je goed in bent!”

Eric den Heijer
Eric den HeijerPartner & Trainer/coach
Sinds 2002 heb ik al duizenden leidinggevenden getraind in het sturen op teamdoelstellingen en met vele operationele- en management-teams gewerkt. Zowel in de profit- als non-profit sector. Ik hou van afwisseling en werk net zo makkelijk met directieteams als met een groep leidinggevenden op de werkvloer van een fabriek.

Deelnemers omschrijven mijn manier van werken als kort en krachtig, concreet en praktisch toepasbaar. Confronterend waar nodig, en altijd vanuit een basis van respect. Zodat er daadwerkelijk ruimte ontstaat voor een constructieve dialoog.

Mijn talent is “anders kijken”.

“Haal meer uit je team!”

 Patricia De Sain-Innemee
Patricia De Sain-InnemeeCoach / trainer
Veranderen werkt via verbinding!
Vanuit mijn aanstekelijke energie en mijn drive om te verbinden en te verbeteren, zorg ik voor blijvende verandering. Ik werk samen met jou aan beter resultaat, meer plezier en een goede balans in je werk en je leven.

“Veranderen werkt via verbinding!”

Len van der Kooy
Len van der KooyPartner & Coach
Mensen die elkaar naar een hoger niveau tillen. Daar krijg ik energie van. Mensen die onderling zoveel vertrouwen ervaren, dat alles gezegd kan worden. Daar ga ik voor. Ik ben arbeid en organisatie psycholoog met een specialisme in teamcoaching. Als ervaren teamcoach ontwerp en begeleid ik groepsprocessen, teamontwikkeltrajecten en talentenprogramma’s die bijdragen aan de groei van organisaties.

“Als je wilt raken, moet je dichterbij komen.”

 Johan Hoogendijk
Johan HoogendijkPartner & outdoor teambuilder
Waar krijg ik het warm van? Verbinden en kennisoverdracht. Gezamenlijk groeien en ontwikkelen.
Op zoek naar de juiste mix van brandstof, zuurstof en ontsteking. En daarbij dichtbij jezelf blijven. Passie en authenticiteit. Ik ben gek op vuur maken en daarbij het inzetten van mentale tools. Van ademhaling, stressmanagement tot daadwerkelijk overleven. Welkom bij het vuur!

“Vuur is energie en verbinding!”

 Kevin Conemans
Kevin ConemansPartner & outdoor teambuilder
Leren en ontwikkelen kent vele vormen. Ik zie het mentale proces hierbij als vertrekpunt om in de reis naar ontwikkeling te kunnen groeien. Als interventiekundige zie ik mentaal presteren als het proces dat je doorloopt om je leven inhoud te geven. Ik vind het daarom belangrijk dat mensen hun passie houden voor het werk en de dingen die ze doen. Door mijn vastberaden- en oplossingsgerichtheid ben ik altijd op zoek naar passende oplossingen en mogelijkheden. Kortom: Durf je eigen stuur in handen te nemen, bepaal je koers en neem de eerste hindernis naar verdere groei.

“Mentaal presteren als fundament voor groei.”